Prema uputama Glavnog stožera civilne zaštite RH sa 11.5.2020. godine ponovo otvaramo naša vrata, stoga je sada vrlo važno dobro organizirati prihvat djece te rad odgojitelja i drugih zaposlenika. Na web stranici vrtića objavili smo upute i preporuke  HZJZ kako bi ih roditelji mogli pravovremeno pročitati i do 7.5.2020. prijaviti dolazak djeteta u vrtić, SMS porukom na broj mobitela: 092/305-7267.


Vjerujemo da će svi zaposlenici i roditelji pokazati veliku odgovornost i pridržavati se navedenih mjera, poput: potpisivanja izjava, mjerenja temperature, dezinfekcije obuće, pranja i dezinficiranja ruku, održavanje razmaka od 2 metra (odrasli) te poštivati dogovoreno vrijeme dolaska i odlaska djece iz vrtića.
 
Mjere provođenja zaštite u vrtiću:
• dezinficiranje obuće i ruku pri ulasku u prostor
• mjerenje i vođenje evidencije temperature djece i djelatnika pri dolasku i odlasku iz vrtića (vrše odgojitelji beskontaktnim toplomjerom)
• svakodnevno dezinficiranje vrtićkog prostora i igračaka
• odgojiteljice će nositi zaštitnu opremu uvijek pri podjeli obroka
• osoblje kuhinje zaštitnu opremu nositi će tokom cijelog radnog vremena
 
Prema uputi HZJZ, djeca polaznici vrtića nisu obavezni nositi zaštitne maske niti rukavice, nego će se više puta dnevno tokom boravka u vrtiću vršiti pranje i higijena ruku. 
 

  Kutak za roditelje - Sve